10 jaar Q

Op 1 juli 2009 startten wij als jonge enthousiastelingen ons nieuwe bedrijf. Enerzijds waren we dol op het vak, anderzijds vonden we dat het tijd was voor vernieuwing. Onze frisse, nieuwe aanpak sloeg aan. Het resultaat: we vieren dit jaar ons 10-jarig jubileum!

Het stof ging eraf

Wij vonden dat het anders kon en misschien wel moest. De branche was een beetje vastgeroest. De traditionele accountancy had een stoffig imago en er kwam meer en meer behoefte van ondernemers aan echt advies. Ons doel was niet te schoppen tegen de bestaande situatie, maar vooral invulling te geven aan die veranderende behoefte. Met duidelijke uitleg en inzicht in het verhaal áchter de jaarcijfers.

De 10e medewerker

Het bedrijf groeide snel. In april 2011 ging onze 10e medewerker aan de slag. Tim van Empel, inmiddels een onmisbare waarde in het team, kwam als jongeling binnen. Ieder jaar groeide het aantal teamleden. En ieder voorjaar maakten we een grotere teamfoto.

5 jaar Q; naar Berlijn

Toen we in 2014 5 jaar bestonden waren we uitgegroeid tot de bekende nieuweling in het vak. Het jubileum werd ook gevierd met het team, met een memorabele trip naar Berlijn. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Uit ons jasje…

Met ons uitgebreide team en onze ambities groeiden we uit ons jasje. We besloten te verhuizen. In september 2015 betrokken we onze huidige vestiging, van waaruit wij onze klanten nog beter konden bedienen. En waarin we gelukkig wél iedereen kwijt konden.

10 jaar Q

Inmiddels bestaan we 10 jaar. Dat hadden we nooit bereikt zonder al onze fijne samenwerkingen. Die samenwerkingen is dan ook hetgeen waar wij ons op richten. Groei is voor ons nooit een doel op zich geweest, het draait voor ons om continuïteit en het behoud van de fijne samenwerkingen die we hebben.

Wat de toekomst ook brengt!

contact opnemen