Sinds 2009

Op 1 juli 2009 startten wij als jonge enthousiastelingen ons nieuwe bedrijf. Enerzijds waren we dol op het vak, anderzijds vonden we dat het tijd was voor vernieuwing. Onze frisse, nieuwe aanpak sloeg aan. Het resultaat: we bestaan al meer dan 10 jaar!

Het stof ging eraf

Wij vonden dat het anders kon en misschien wel moest. De branche was een beetje vastgeroest. De traditionele accountancy had een stoffig imago en er kwam meer en meer behoefte van ondernemers aan echt advies. Ons doel was niet te schoppen tegen de bestaande situatie, maar vooral invulling te geven aan die veranderende behoefte. Met duidelijke uitleg en inzicht in het verhaal áchter de jaarcijfers.

De 10e medewerker

Het bedrijf groeide snel. In april 2011 ging onze 10e medewerker aan de slag. Tim van Empel, inmiddels een onmisbare waarde in het team, kwam als jongeling binnen. Ieder jaar groeide het aantal teamleden. En ieder voorjaar maakten we een grotere teamfoto.

5 jaar Q; naar Berlijn

Toen we in 2014 5 jaar bestonden waren we uitgegroeid tot de bekende nieuweling in het vak. Het jubileum werd ook gevierd met het team, met een memorabele trip naar Berlijn. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Uit ons jasje…

Met ons uitgebreide team en onze ambities groeiden we uit ons jasje. We besloten te verhuizen. In september 2015 betrokken we onze huidige vestiging, van waaruit wij onze klanten nog beter konden bedienen. En waarin we gelukkig wél iedereen kwijt konden.

Ons 10-jarig jubileum

In 2019 bestonden we 10 jaar. Dat hadden we nooit bereikt zonder al onze fijne samenwerkingen. Die samenwerkingen is dan ook hetgeen waar wij ons op richten. Groei is voor ons nooit een doel op zich geweest, het draait voor ons om continuïteit en het behoud van de fijne samenwerkingen die we hebben. Om onze relaties te bedanken boden wij hen kaarten aan voor het MuZIEum in Nijmegen. En natuurlijk vierden we zelf een feestje.

Q in 2020 – Roy wordt partner

Sinds 1 januari 2020 is Roy Gorter MSc RA partner bij Q. Hij richt zich volledig op de controlepraktijk, want waar veel kantoren besloten te stoppen met wettelijke controles, zagen wij juist kansen. Roy ontwikkelde een controleaanpak, waarbij de focus ligt op de risico’s voor de ondernemer, in plaats van op compliance en standaardwerkzaamheden. Dit bleek, in combinatie met de inzet van ervaren en deskundige medewerkers, succesvol en zorgt voor een toegevoegde waarde bij de ondernemers.

Qaccountants 2020

Enkele maanden later kwam het coronavirus in Nederland. Een bewogen start van 2020 voor iedereen. We zijn trots op ons team, dat zich staande houdt met alle maatregelen en het vele thuiswerken en op onze klanten die hier zo ontzettend goed mee omgaan. Dit geeft vertrouwen…wat de toekomst ook brengt!