Vacature assistent-accountant RA

Ben je klaar om uitdagende projecten en opdrachten aan te pakken voor een gevarieerd klantenbestand? Als assistent-accountant RA speel je meteen een cruciale rol in ons team. In een dynamische en sociale werkomgeving werk je voor verschillende klanten en draag je direct bij aan hun succes.

Functieomschrijving (32-40 uur)

We nemen je niet aan om assistent te blijven. Wij willen groeien met onze controlepraktijk en zoeken ambitieuze vak liefhebbers die we daarin mee kunnen laten groeien. Daar bieden we alle mogelijkheden voor. Het is dus een plek waar je kunt leren én groeien, samen met circa 30 gezellige collega’s. Als assistent-accountant RA ga je direct mee naar onze cliënten. Je wordt hierbij natuurlijk goed begeleid door ervaren collega’s. Om je te helpen om je zo snel en goed mogelijk te ontwikkelen, maar ook omdat wij dat noodzakelijk vinden bij onze controleaanpak. Wij geloven namelijk niet in standaard werkprogramma’s, checklists en het kopiëren van werkzaamheden van voorgaand jaar. Wel in zelf nadenken, de klant goed leren kennen en inspelen op specifieke risico’s. Dat betekent dat wij inhoudelijk wellicht wat meer van jou verwachten dan andere kantoren. Maar we hebben je ook meer te bieden: Meer begeleiding, meer ruimte om jezelf te ontwikkelen én meer uitdaging!

Over ons

Bij Q beschouwen we goed werkgeverschap als de kern van ons succes. Onze bedrijfscultuur draait om het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers. We leggen de nadruk op professionele groei en bieden training, certificeringen en kansen voor interne promoties. Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij essentieel; we moedigen het gebruik van vakantiedagen aan en beperken overwerken. Open communicatie staat centraal, met regelmatige vergaderingen en feedbacksessies. Daarnaast vinden wij flexibiliteit belangrijk en bieden we opties voor thuiswerken.

Onze bedrijfscultuur bevordert teamwork, integriteit en ethisch gedrag. Gezondheid en welzijn worden ondersteund door wellnessprogramma’s en toegang tot gezondheidszorg. We bieden volop kansen voor loopbaanontwikkeling, met buddies en coaching direct van de partners. Dit alles creëert een inspirerende werkomgeving waarin onze medewerkers gedijen en bijdragen aan het succes en de groei van Q.

Vereiste kwalificaties

 • HBO of WO werk- en denkniveau

Gewenste kwalificaties

 • Ambitie om te groeien en te leren in een professionele omgeving.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en teamgeest.

SALARIS EN VOORDELEN

 • Salarisbereik € 2.500 tot € 3.900
 • Hybride werken
 • Leaseauto / Mobiliteitsbudget
 • Goede doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingsbudget
 • 30 vakantiedagen
 • Wekelijks gratis bootcamptraining (van HIT Personal Training)
 • Leuke teamuitjes

Sollicitatieprocedure

Als alle seinen op groen staan doorlopen we de volgende stappen:

 1. Solliciteer met een leuke motivatiebrief en je CV.
 2. We gaan het 1e gesprek aan hier op kantoor met een toekomstige collega en Christiaan.
 3. We gaan het 2e gesprek aan hier op kantoor met een van de partners en Christiaan.
 4. We doen je een eerlijk en passend arbeidsvoorwaardelijk voorstel.
 5. We tekenen de contracten en gaan je werkplek in orde maken.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Aarzel niet en neem contact op met Christiaan Roest via hr@qaccountants.nl voor al je vragen of je sollicitatie.

Collega’s met verschillende achtergronden, leeftijden en elke persoonlijke identificatie en voorkeur verwelkomen wij graag!

Meer over werken bij Q