Vacature controleleider

Ben jij als controleleider op zoek naar een dynamische werkomgeving bij een accountantskantoor waar oog voor elkaar en kwaliteit op 1 staan? Aarzel niet langer en kom het Q accountants en belastingadviseurs team versterken als onze nieuwe controleleider!

Functieomschrijving (32-40 uur)

Als controleleider werk je direct samen met de partner en word je betrokken in het gehele traject tot en met de eindbespreking met de directie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten en bent verantwoordelijk voor de planning van de opdracht, aansturing van assistenten, reviewen van werkzaamheden en het zelf uitvoeren van de complexere werkzaamheden. Je zorgt dat de controle niet alleen wordt uitgevoerd volgens de vaktechnische vereisten, maar zoekt ook continu naar mogelijkheden om met een stapje extra of net iets andere aanpak toegevoegde waarde te bieden.

Als controleleider krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in je eigen tempo en bepaal je zelf je doelstellingen. Heb je de ambitie om op termijn partner te worden, dan ben je van harte welkom en gaan wij je helpen om die ambitie te realiseren! Vind je het vak ontzettend mooi, maar heb je niet de ambitie om partner te worden? En wil je vooral een goede balans werk / privé, wellicht parttime werken (minimaal drie dagen), een dag lesgeven of andere taken oppakken? Ook dan ben je van harte welkom!

Over ons

Bij Q beschouwen we goed werkgeverschap als de kern van ons succes. Onze bedrijfscultuur draait om het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers. We leggen de nadruk op professionele groei en bieden training, certificeringen en kansen voor interne promoties. Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij essentieel; we moedigen het gebruik van vakantiedagen aan en beperken overwerken. Open communicatie staat centraal, met regelmatige vergaderingen en feedbacksessies. Daarnaast vinden wij flexibiliteit belangrijk en bieden we opties voor thuiswerken.

Onze bedrijfscultuur bevordert teamwork, integriteit en ethisch gedrag. Gezondheid en welzijn worden ondersteund door wellnessprogramma’s en toegang tot gezondheidszorg. We bieden volop kansen voor loopbaanontwikkeling, met buddies en coaching direct van de partners. Dit alles creëert een inspirerende werkomgeving waarin onze medewerkers gedijen en bijdragen aan het succes en de groei van Q.

Vereiste kwalificaties

 • HBO of WO werk- en denkniveau
 • Een aantal jaar werkervaring

Gewenste kwalificaties

 • Ambitie om te groeien en te leren in een professionele omgeving.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en teamgeest.

Salaris en voordelen

 • Salarisbereik € 3.500 tot € 5.000
 • Hybride werken
 • Leaseauto / Mobiliteitsbudget
 • Goede doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingsbudget
 • 30 vakantiedagen
 • Wekelijks gratis bootcamptraining (van HIT Personal Training)
 • Leuke teamuitjes

Sollicitatieprocedure 

Als alle seinen op groen staan doorlopen we de volgende stappen:

 1. Solliciteer met een leuke motivatiebrief en je CV.
 2. We gaan het 1e gesprek aan hier op kantoor met een toekomstige collega en Christiaan.
 3. We gaan het 2e gesprek aan hier op kantoor met een van de partners en Christiaan.
 4. We doen je een eerlijk en passend arbeidsvoorwaardelijk voorstel.
 5. We tekenen de contracten en gaan je werkplek in orde maken.

Enthousiast geworden?

Aarzel niet en neem contact op met Christiaan Roest via hr@qaccountants.nl voor al je vragen of je sollicitatie.

Collega’s met verschillende achtergronden, leeftijden en elke persoonlijke identificatie en voorkeur verwelkomen wij graag!

Meer over werken bij Q