Vacature junior assistent-accountant AA

Wil jij de eerste stappen zetten in je carrière als junior assistent-accountant? En voel je dat je klaar bent voor een leuke uitdaging? Mooi! Wij zoeken een enthousiaste junior assistent-accountant voor onze samenstelpraktijk.

Functieomschrijving (32-40 uur)

Wij zijn op zoek naar een gedreven, leergierige collega die zijn of haar carrière bij ons wil voortzetten. Iemand die houdt van werken en groeien, maar ook houdt van werken in een gezellig team. Ben jij ambitieus en ook iemand die vragen stelt? Dan ben jij degene die we zoeken.

We nemen je niet aan om assistent te blijven. Wij willen groeien én vernieuwen met onze samenstelpraktijk en zoeken dus ambitieuze vak liefhebbers die we daarin mee kunnen laten groeien. Daar bieden we alle mogelijkheden voor. Het is dus een plek waar je kunt leren én ontwikkelen, samen met circa 30 gezellige collega’s. Als junior assistent-accountant AA ga je direct aan de slag voor onze cliënten, waarbij ICT een belangrijke rol gaat spelen. Je wordt hierbij natuurlijk goed begeleid door ervaren collega’s. Samen zorgen we dat je je zo snel en goed mogelijk kunt ontwikkelen; belangrijk voor jou én noodzakelijk bij onze werkwijze. Wij geloven namelijk niet in standaard werkprogramma’s, checklists en het kopiëren van werkzaamheden van voorgaand jaar. Wél in zelf nadenken, de klant goed leren kennen en inspelen op specifieke risico’s. Dat betekent dat wij inhoudelijk wellicht wat meer van jou verwachten dan andere kantoren. Maar we hebben je ook meer te bieden: Meer begeleiding, meer ruimte om jezelf te ontwikkelen én meer uitdaging!

Over ons

Bij Q beschouwen we goed werkgeverschap als de kern van ons succes. Onze bedrijfscultuur draait om het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers. We leggen de nadruk op professionele groei en bieden training, certificeringen en kansen voor interne promoties. Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij essentieel; we moedigen het gebruik van vakantiedagen aan en beperken overwerken. Open communicatie staat centraal, met regelmatige vergaderingen en feedbacksessies. Daarnaast vinden wij flexibiliteit belangrijk en bieden we opties voor thuiswerken.

Onze bedrijfscultuur bevordert teamwork, integriteit en ethisch gedrag. Gezondheid en welzijn worden ondersteund door wellnessprogramma’s en toegang tot gezondheidszorg. We bieden volop kansen voor loopbaanontwikkeling, met buddies en coaching direct van de partners. Dit alles creëert een inspirerende werkomgeving waarin onze medewerkers gedijen en bijdragen aan het succes en de groei van Q.

Vereiste kwalificaties

 • HBO of WO werk- en denkniveau

Gewenste kwalificaties

 • Ambitie om te groeien en te leren in een professionele omgeving.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en teamgeest.

Salaris en voordelen

 • Salarisbereik € 2.400 tot € 3.000
 • Mobiliteitsbudget
 • Goede doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingsbudget
 • 30 vakantiedagen
 • Wekelijks gratis bootcamptraining (van HIT Personal Training)
 • Leuke teamuitjes

Sollicitatieprocedure

Als alle seinen op groen staan doorlopen we de volgende stappen:

 1. Solliciteer met een leuke motivatiebrief en je CV.
 2. We gaan het 1e gesprek aan hier op kantoor met Jaap en Christiaan.
 3. We gaan het 2e gesprek aan hier op kantoor met een toekomstige collega en Christiaan.
 4. We doen je een eerlijk en passend arbeidsvoorwaardelijk voorstel.
 5. We tekenen de contracten en gaan je werkplek in orde maken.

Enthousiast geworden?

Aarzel niet en neem contact op met Christiaan Roest via hr@qaccountants.nl voor al je vragen of je sollicitatie.

Collega’s met verschillende achtergronden, leeftijden en elke persoonlijke identificatie en voorkeur verwelkomen wij graag!

Meer over werken bij Q