Fiscaal advies

Je kunt niet alle fiscale regels en wetten kennen… Je kunt er wel gebruik van maken.

De belastingwetgeving verandert continu, net als iedere onderneming. Een verandering bij één van de twee kan gevolgen hebben, zakelijk of privé. Het brengt risico’s of biedt juist kansen. Q accountants en belastingadviseurs uit Nijmegen geeft je het hele jaar door belastingadvies op maat en werkt continu aan je fiscale positie. Dus niet pas bij het opmaken van de jaarstukken. We proberen zo dicht mogelijk bij jou als klant te staan, zodat we pro-actief kunnen zijn. En natuurlijk vragen we jou ook zoveel mogelijk te delen, zodat wij weten wanneer het tijd is om te schakelen. Hoe beter de input, des te beter ons fiscaal advies!

Belastingadvies bij aangifte

Bij een belastingaangifte komt een hoop kijken. Gelukkig maken wij het niet alleen makkelijker. Wij kunnen het óók leuker maken. Want een belastingaangifte biedt kansen. Een goede aangifte geeft inzicht in de mogelijkheden van belastingbesparing en creëert nachtrust. Soms is hier nog heel wat te halen. Onze adviseurs sporen dit graag voor u op.

Belastingadvies Nijmegen

De fiscale ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Dat is voor u als ondernemer (of bestuurder) lastig bij te houden. Gelukkig hoeft dat ook niet. Onze specialisten hebben brede kennis in huis en volgen alles. Wij adviseren u over de gevolgen van alle wetten, regels en fiscale maatregelen. Wat betekenen ze voor u? Zakelijk, maar ook privé!

Onze fiscale adviseurs

Ons fiscale team in Nijmegen bestaat uit de volgende belastingadviseurs:

Mr. Annette van Mil

Senior Belastingadviseur

Michiel Baltissen

Junior Belastingadviseur

Jeroen Schoonderwoerd

Belastingadviseur

Jarne Mom

Junior belastingadviseur

Philip van der Molen Q accountants Nijmegen

Philip van der Molen

Junior Belastingadviseur