Als team helpen we organisaties verder.

Ben jij goed met cijfers en wil je meer? Bij Q kijken we vooral ook naar het verhaal achter de cijfers. Naar de mensen en hun missie en visie. Als team gaan we op de stoel van de ondernemer zitten. Ieder vanuit zijn of haar eigen kracht, samen aan de slag voor het beste resultaat.

Waarom werken bij Q accountants?

  • Grote betrokkenheid richting klant én jou. 
  • Snel veel eigen verantwoordelijkheid.
  • Weinig vinken, vooral zelf nadenken.
  • Veel begeleiding van ervaren collega’s.
  • Mooie voorwaarden en groeimogelijkheden.

Ons Team

Ieder jaar maken we een nieuwe teamfoto, vaak op bezoek bij één van onze klanten en/of een leuk uitje. 

Je toekomstige collega’s vertellen

Wil je een goed beeld van hoe het werken bij Q is?  Lees dan de Q-blogs van enkele collega’s. Zij schrijven regelmatig over hun baan en ervaringen als accountant of belastingadviseur bij Q. En wil je meer weten? Dan mag je ze gewoon mailen of bellen. Ze antwoorden graag!

Q-Blog: Jeroen

Ons vak is een teamsport In mijn vorige blog schreef ik over mijn werk, over sport en over de wisselwerking tussen werk en sport. Hoe ik tijdens het...

LEES MEER

Q-blog: Juley Bick

Welke accountant hoort bij jou? Wie kies je als accountant? Dat grote bedrijf waar je dagelijks langsrijdt en veel over hoort op het nieuws? Of juist dat “kleinere”...

LEES MEER

WETEN WAT wij voor jouw toekomst kunnen betekenen?

Heb jij bepaalde wensen of plannen voor jezelf? En wil je weten of wij daaraan kunnen voldoen? Bekijk dan of onze vacatures iets zijn en stel ons je vragen. Wij denken graag mee!