Werken bij Q:
Het accountantskantoor in Nijmegen

Ben jij een cijferkoning of -koningin met een natuurlijk talent voor accountancy of belastingadvies? Het inrichten en controleren van boekhoudingen en jaarrekeningen zit in je bloed. Kortom, je bent als een vis in het water in de wereld van financiële dienstverlening. Maar nu zoek je meer, een nieuwe uitdaging bij een accountantskantoor in Nijmegen dat perfect bij jou past. Een kantoor met een gezellige sfeer, een hecht team, boeiende uitdagingen en volop kansen voor groei. Bij Q accountants en belastingadviseurs zit je goed!

Bij ons team draait het niet alleen om de cijfers; we kijken ook naar het verhaal erachter. We verdiepen ons in de mensen, hun missie en visie, en nemen plaats in de stoel van de ondernemer. Samen, vanuit ieders eigen kracht, werken we aan het beste resultaat. 

En in de wereld van financiële dienstverlening trekken wij als team samen op om organisaties te ondersteunen met onze deskundigheid.

Stage of starten: Accountancy in Nijmegen

Ben je klaar om je carrière te lanceren in de uitdagende wereld van accountancy? Bij Q accountants bieden we een uitdagende stage of starterspositie aan waar we jouw talent koesteren en stimuleren. Je krijgt alle ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische omgeving.

Als stagiair of starter krijg je de unieke kans om te werken met ervaren collega’s die je begeleiden bij elke stap van je professionele ontwikkeling. Je zult hands-on ervaring opdoen met diverse aspecten van accountancy, van het voorbereiden van financiële overzichten tot het assisteren bij audits en fiscale aangiften. Wij waarderen jouw frisse blik en er ligt een grote nadruk op groei en ontwikkeling. Bovendien moedigen we een proactieve houding aan en krijg je de vrijheid om initiatief te tonen en nieuwe ideeën te delen die bijdragen aan ons succes en dat van onze klanten.

Wil jij deel uitmaken van de beste plek om jezelf te vestigen in accountancy of belastingadvies? Solliciteer nu met een leuke motivatiebrief en je cv voor onze stage of startersposities en groei mee met ons team.

Waarom werken bij Q accountants?

  • Grote betrokkenheid richting onze klanten én jou. 
  • Snel veel eigen verantwoordelijkheid.
  • Weinig vinken, vooral zelf nadenken.
  • Veel begeleiding van ervaren collega’s.
  • Mooie voorwaarden en groeimogelijkheden.

Volg ons op Insta en Linkedin en kom meer over ons te weten.

Ons Team en teambuilding

Bij Q accountants staat de mens centraal. Dit principe komt niet alleen tot uiting in onze werkmethoden, maar ook in de manier waarop we met elkaar omgaan. Bij ons kan een starter snel meedraaien met een partner, waardoor unieke groeikansen ontstaan die niet overal vanzelfsprekend zijn. We hechten ook waarde aan onderlinge relaties en organiseren daarom meerdere keren per jaar gezellige uitjes voor het hele team. Denk aan een nieuwjaarsontbijt, een kerstborrel, barbecues en spelavonden. Als we echt willen uitpakken, regelen we zelfs weekendjes weg naar steden als Brussel en Berlijn. Ieder jaar maken we ook een nieuwe teamfoto, vaak op bezoek bij één van onze klanten of bij een van de teamuitjes. 

Echte verhalen in onze Q-Blogs

Ben je benieuwd naar een typische werkdag van een van onze collega’s bij Q accountants en belastingadviseurs? Ontdek het in onze Q-blogs, waar onze teamleden regelmatig schrijven over hun taken en ervaringen binnen Q. Wil je meer over hen weten? Aarzel niet om ze een e-mail te sturen of te bellen. Ze staan klaar om je vragen te beantwoorden!

Q-blog: Danny Verpoorten

Een evenwichtige balans Parttime werken in de accountancy In de dynamische wereld van accountancy staat tijd gelijk aan geld. Het is dan ook niet gebruikelijk om als partner...

LEES MEER

Q-Blog: Jeroen Schoonderwoerd

Ons vak is een teamsport In mijn vorige blog schreef ik over mijn werk, over sport en over de wisselwerking tussen werk en sport. Hoe ik tijdens het...

LEES MEER

Jouw toekomst als accountant in Nijmegen

Zie je Q accountants en belastingadviseurs wel zitten als de potentiële volgende stap in jouw professionele carrière? Heb jij bepaalde wensen of plannen voor jezelf? En wil je weten of wij daarin een bijdrage kunnen leveren? Bekijk dan snel onze vacatures financiële dienstverlening. Heb je nog vragen, stel ze gerust! Wij denken graag met je mee.