Samenstellen van een jaarrekening

De jaarrekening samenstellen is stap 1. Wat wordt stap 2?

Ieder jaar maken we aan het eind de balans op. En dan? Ondernemers denken in kansen. Een jaarrekening biedt veel mogelijkheden en inzichten. Hoe benut je die optimaal? Q accountants en belastingadviseurs uit Nijmegen ondersteunt niet alleen bij het opstellen van je jaarrekening. Wij kijken juist ook verder. Zodat we echt alles eruit halen wat erin zit.

We laten je het resultaat zien van je inzet

Een jaarrekening is het resultaat van je beleid en strategie. Dat maken we heel eenvoudig inzichtelijk. We zetten je de spiegel voor, zodat je kunt kijken naar wat goed gaat en wat beter kan. Vaak een prettig moment, want een spiegel verdubbelt je succes. Maar we laten ook juist de pijnpunten zien. Dat is niet altijd even leuk. Maar wel ontzettend waardevol.

Administratieve dienstverlening

Een vlekkeloze administratie is noodzaak. In onze visie is het goed om als ondernemer je eigen administratie te voeren. Dat houdt je scherp en op de hoogte. Soms is begeleiding of ontzorging wel gewenst. Onze accountants en belastingadviseurs in Nijmegen kunnen je dan ondersteunen en adviseren. Al dan niet met online boekhouding.

Interim administratie

De visie van Q accountants en belastingadviseurs is niet alles meteen uit handen te nemen. Als je als onderneming je administratie zelfstandig uitvoert, bespaar je niet alleen kosten. Het levert je vooral ook inzichten op. Wij begeleiden en adviseren hierbij wel en maken het zo makkelijk mogelijk. Soms zijn er omstandigheden, waarbij het van belang is dat wij ook interim werkzaamheden voor u verzorgen. Zoals het uitvoeren van administratieve taken en het ondersteunen bij het opzetten van managementinformatie. Wij hebben alle kennis in huis óf weten waar we het moeten zoeken.

Een kundig en gedreven team

Ons samenstelteam in Nijmegen bestaat uit de volgende accountants:

Aad van der Burgh

RA – Accountant / vennoot

Jaap van Kuppeveld

Accountant / Vennoot

Drs. Gerwen Peters

RA – Accountant RA

Wouter van Roonwijk

Assistent Accountant

Dennis Ambrosius

Registeraccountant

Anneke van Campen

Anneke van Campen

Assistent Accountant

Tim van Heumen

Assistent Accountant