Jaap van Kuppeveld treedt toe als partner

Bron: Q accountants | 01-12-2021

Per 1 januari 2022 treedt accountant en adviseur Jaap van Kuppeveld toe als partner bij Q accountants en belastingadviseurs. Met deze uitbreiding versterken wij onze organisatie en dienstverlening en zetten wij een nieuwe stap met het oog op de toekomst.

Oude bekende

Jaap van Kuppeveld zit al ruim 25 jaar in het vak en is geen onbekende voor de organisatie. In het verleden werkte Jaap al samen met Danny bij Deloitte. Sindsdien is er altijd intensief contact onderhouden. Deze nieuwe samenwerking voelt dan ook meteen goed voor ons allemaal en we verwachten hiermee een mooi vervolg te kunnen geven aan onze beoogde groeiambities.

Betrokken zijn en vooruitkijken

Jaap is zeer betrokken bij zijn klanten en de organisatie, iets wat in onze ogen essentieel is voor goed advies. Hij geldt dan ook meer nog als adviseur dan als accountant voor zijn klanten en haalt zijn energie niet alleen uit de cijfers, maar juist ook het samen sparren. “Natuurlijk kijk ik naar het verleden, maar juist daaruit leren voor de toekomst is waar de winst zit.” omschrijft Jaap in het kort zijn visie op het vak.

Leuke dingen doen

Met zijn rijke ervaring en kennis als accountant en adviseur heeft Jaap bijna alle vraagstukken wel eens onder ogen gehad. Nu zijn voormalige werkomgeving veranderd was van regionale naar landelijke speler, miste hij meer en meer de betrokkenheid bij de klant en organisatie die hij zo belangrijk vindt. “Ik ben op het punt dat ik vooral leuke dingen wil doen met klanten en medewerkers en mensen verder helpen richting hun toekomst

Vragen?

De komende periode zullen wij gebruiken om de samenwerking te concretiseren en uiteraard informeren wij u waar nodig. En mocht u meer willen weten over de samenwerking of een vraag hebben over of aan Jaap, neem dan gerust contact op. Open communicatie, goed kunnen luisteren, en alles kunnen vragen hoort namelijk net zo sterk bij Jaap als u dat bij ons gewend bent.