Lianne vertrekt

Bron: Q accountants | 28-10-2021

een terugblik op 9 jaar geluk

Afscheid nemen is niet loslaten. Toch voelt het enorm vreemd, zowel voor Lianne als voor haar collega’s bij Q. Na ruim 9 jaar als ‘familie’ te hebben samengewerkt en te hebben gebouwd aan Q heb je heel veel lief en leed gedeeld met elkaar. Nu ze haar eigen familie thuis heeft, heeft Lianne echter gekozen om een nieuwe stap te maken en dichter bij huis te gaan werken. Minder reistijd, meer tijd voor het gezin. Een ontzettend moeilijke keuze, aldus Lianne, en een aderlating voor Q. Maar hoewel afscheid nemen altijd pijn doet, blikken we liefst terug op de mooie dingen.

Ruim 9 jaar geleden stapte Lianne als 21-jarige binnen bij Q. Toen nog op het oude adres. Als junior secretaresse leerde ze, onder de vleugels van Ursula, het vak kennen. Toen Ursula vertrok nam Lianne haar rol over en groeide ze door tot leidinggevende op het secretariaat en was ze jaren de stem en het gezicht van Q voor bijna alle klanten. De verhuizing van Q was daarbij een omslagpunt.

“Q heeft mij gevormd en gemaakt tot wie ik nu ben. Ik kreeg de kans om te groeien en de ruimte om te leren. Naast mijn werk hier heb ik zo mijn Hbo-opleiding afgerond, maar me ook ontwikkeld tot preventiemedewerker, Bhv’er, secretaris van de personeelsvereniging en nog meer. Daar ben ik mijn collega’s zeer dankbaar voor. Q voelde voor mij als een familie, dat gevoel ga ik super missen”.

Wij bedanken Lianne enorm voor de geweldige tijd en samenwerking. Binnen en buiten het werk, als professional en als vriendin en onderdeel van de Q-familie. Van nieuweling die ons tijdens haar eerste uitje als ‘de mol’ allemaal voor de gek hield, tot sterke professional met een krachtige, vrolijke persoonlijkheid en veel kennis van zaken. We wensen haar heel veel succes in haar nieuwe functie als management assistente bij de Belastingsamenwerking Oost-Brabant en veel tijd met haar gezin. En helemaal loslaten….dat zullen we nooit!