Maatregelen vanwege coronavirus

Bron: Q accountants | 13-03-2020

Zoals u weet, neemt de overheid op advies van het RIVM vergaande maatregelen. Wij staan voor de veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers. Wij volgen de adviezen en maatregelen van de overheid nauwlettend. Onze dienstverlening zetten we zoveel mogelijk voort, met de kwaliteit en tijdigheid die u van ons mag verwachten.

Gelukkig zijn er tot nu toe geen gevallen gemeld van besmetting onder onze medewerkers of van een van hun gezinsleden of vrienden. Toch kan het voorkomen dat afspraken verzet zullen worden of op een alternatieve wijze door zullen gaan (telefonisch of bijvoorbeeld via Skype). Daarnaast kan het zijn dat de voortgang van onze dienstverlening door omstandigheden wordt vertraagd en deadlines wellicht niet kunnen worden gehaald. Wij vragen hiervoor om uw begrip. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat immers voorop.

Wij vragen u ons direct te informeren wanneer u zelf positief bent getest of in contact bent geweest met iemand die positief is getest. Wij kunnen daar intern vervolgens onze maatregelen op nemen. Tevens hebben wij een intern protocol voor medewerkers ten aanzien van aanwezigheid en bereikbaarheid. Wij vragen uw begrip voor het feit dat uw contactpersoon wellicht minder goed bereikbaar is of minder snel reageert.

De overheid heeft een aantal maatregelen aangekondigd voor bedrijven ten aanzien van uitstel van belasting betalingen of werktijdverkorting voor medewerkers. Indien u hierover vragen heeft, neem dan contact op met uw relatiebeheerder. Zie voor de werktijdverkorting ook deze link.

Wij begrijpen dat vele maatregelen die nu worden genomen ingrijpend kunnen zijn. Dat is vervelend, alleen wel noodzakelijk voor ieders gezondheid. Juist in deze tijd zullen wij u indien nodig zo veel als mogelijk ondersteunen ten aanzien onze dienstverlening.