Q gaat verhuizen

Bron: Q accountants | 02-06-2015

Sommige relaties weten het wellicht al…Wij gaan verhuizen! Vanaf 4 september zijn wij te vinden op de Kerkenbos in Nijmegen. Het duurt nog even en uiteraard krijgt iedereen hier nog netjes een officieel bericht van. Maar we konden het niet laten het toch alvast met jullie te delen.

Klaar voor de toekomst

Ons bedrijf groeit en dus moeten we vooruit denken. Daarbij hoort een pand met moderne faciliteiten en flexibele mogelijkheden. Het nieuwbouwproject op Kerkenbos 10-75 bood de oplossing. Er is voldoende ruimte om de ambities die we hebben waar te maken. Extra mooi was het natuurlijk toen we hoorden dat we het huisnummer ‘Q’ kregen toegewezen.

Nieuwe energie

Het nieuwe pand heeft voldoende parkeermogelijkheden en ligt in een omgeving met veel bedrijvigheid. De indeling van ons kantoor wordt zo dat medewerkers geconcentreerd kunnen werken en tegelijkertijd makkelijk met elkaar kunnen schakelen. Ook voor onze klanten is er altijd eigen werkruimte beschikbaar. Kortom: een mooie plek voor een mooie toekomst! Wij hebben er veel zin in.