controleleider

Vacature controleleider (32 – 40 uur)

Functieomschrijving

Ben jij als controleleider op zoek naar een dynamische werkomgeving bij een accountantskantoor waar oog voor elkaar en kwaliteit op 1 staan? Kom dan ons team versterken als controleleider!

Als controleleider werk je direct samen met de partner en word je betrokken in het gehele traject tot en met de eindbespreking met de directie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten en bent verantwoordelijk voor de planning van de opdracht, aansturing van assistenten, reviewen van werkzaamheden en het zelf uitvoeren van de complexere werkzaamheden. Je zorgt dat de controle niet alleen wordt uitgevoerd volgens de vaktechnische vereisten, maar zoekt ook continu naar mogelijkheden om met een stapje extra of net iets andere aanpak toegevoegde waarde te bieden.

Als controleleider krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in je eigen tempo en bepaal je zelf je doelstellingen. Heb je de ambitie om op termijn partner te worden, dan ben je van harte welkom en gaan wij je helpen om die ambitie te realiseren! Vind je het vak ontzettend mooi, maar heb je niet de ambitie om partner te worden? En wil je vooral een goede balans werk / privé, wellicht parttime werken (minimaal drie dagen), een dag lesgeven of andere taken oppakken? Ook dan ben je van harte welkom!

Over ons

Bij ons staat een persoonlijke benadering centraal. Onze missie is om klanten hoogwaardige financiële en fiscale diensten te bieden, afgestemd op hun behoeften. We streven naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en transparantie, en helpen klanten hun financiële doelen te bereiken. Onze visie omvat groei, niet alleen in omvang maar ook in expertise, om een breder scala aan diensten aan te bieden.

Onze bedrijfscultuur is warm en familiair, met korte lijnen naar het management. We moedigen initiatief aan en bieden veel kansen voor de ontwikkeling van jonge medewerkers. Een gezonde werk-privébalans wordt gestimuleerd en we streven naar een ondersteunende en inclusieve omgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Bij “Q” geloven we dat deze cultuur niet alleen bijdraagt aan het leveren van de beste service aan onze klanten, maar ook aan het creëren van een geweldige werkplek.

Vereiste kwalificaties

 • HBO of WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring

Gewenste kwalificaties

 • Ambitie om te groeien en te leren in een professionele omgeving.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en teamgeest.

Salaris en voordelen

 • Salarisbereik € 3.500 tot € 5.000
 • Leaseauto / Mobiliteitsbudget
 • Goede doorgroeimogelijkheden
 • Opleidingsbudget
 • 30 vakantiedagen
 • Wekelijks gratis bootcamptraining (van HIT Personal Training)
 • Leuke teamuitjes

Sollicitatieprocedure 

Als alle seinen op groen staan doorlopen we de volgende stappen:

 1. Solliciteer met een leuke motivatiebrief en je CV.
 2. We gaan het 1e gesprek aan hier op kantoor met een toekomstige collega en Christiaan.
 3. We gaan het 2e gesprek aan hier op kantoor met een van de partners en Christiaan.
 4. We doen je een eerlijk en passend arbeidsvoorwaardelijk voorstel.
 5. We tekenen de contracten en gaan je werkplek in orde maken.

Enthousiast geworden?

Aarzel niet en neem contact op met Christiaan Roest via christiaan@qaccountants.nl voor al je vragen of je sollicitatie.

Collega’s met verschillende achtergronden, leeftijden en elke persoonlijke identificatie en voorkeur verwelkomen wij graag!

Meer over werken bij Q