Vacature stage accountancy

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde student op zoek naar een accountancy stage? Wij bieden een uitdagende stageplek waar je jouw kennis in de praktijk kunt brengen en waardevolle ervaring kunt opdoen. Sluit je dan aan bij Q accountants en belastingadviseurs en werk mee aan diverse projecten voor een breed scala aan klanten. Ervaar hoe het is om een cruciale rol te spelen op ons dynamische accountantskantoor!

Functieomschrijving

Aan de start van je carrière sta je voor veel keuzes. Eerst ontdekken wat écht bij je past is dan wel zo prettig. Daarom geven we samen invulling aan de inhoud van jouw stage. Als je bij ons komt stage lopen, dan nemen we je heel serieus. Je bent direct onderdeel van het team, je krijgt een buddy en we betrekken je bij ons werk voor klanten. Zo leer jij niet alleen ons goed kennen, maar wij jou ook. Als je kiest voor een vervolg aan je carrière bij ons – het grootste deel van onze stagiairs doet dat – heb je de keuze om je verder te specialiseren of jezelf juist in de breedte te ontwikkelen.

Over ons

Bij ons staat een persoonlijke benadering centraal. Onze missie is om klanten hoogwaardige financiële en fiscale diensten te bieden, afgestemd op hun behoeften. We streven naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en transparantie, en helpen klanten hun financiële doelen te bereiken. Onze visie omvat groei, niet alleen in omvang maar ook in expertise, om een breder scala aan diensten aan te bieden.

Onze bedrijfscultuur is warm en familiair, met korte lijnen naar het management. We moedigen initiatief aan en bieden veel kansen voor de ontwikkeling van jonge medewerkers. Een gezonde werk-privébalans wordt gestimuleerd en we streven naar een ondersteunende en inclusieve omgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Bij “Q” geloven we dat deze cultuur niet alleen bijdraagt aan het leveren van de beste service aan onze klanten, maar ook aan het creëren van een geweldige werkplek.

Kwalificaties

 • Jij volgt momenteel een HBO/WO opleiding in de accountancy of bedrijfseconomie;
 • Bent ambitieus en wilt graag veel leren;
 • Hebt een ‘hands-on’ en ondernemersmentaliteit;
 • Hebt een flexibele en proactieve instelling;
 • Werkt graag in teamverband en hebt sterke communicatieve vaardigheden.

Salaris en voordelen

 • Stagevergoeding of direct een starterssalaris (afhankelijk van de plannen die we samen maken)
 • Wekelijks gratis bootcamptraining (van HIT Personal Training)
 • Leuke teamuitjes

Sollicitatieprocedure

Als alle seinen op groen staan doorlopen we de volgende stappen:

 1. Solliciteer met een leuke motivatiebrief en je CV.
 2. We gaan het 1e gesprek aan hier op kantoor met een toekomstige collega en Christiaan.
 3. We gaan het 2e gesprek aan hier op kantoor met een van de partners en Christiaan.
 4. We doen je een eerlijk en passend arbeidsvoorwaardelijk voorstel.
 5. We tekenen de contracten en gaan je werkplek in orde maken.

Enthousiast geworden?

Aarzel niet en neem contact op met Christiaan Roest via hr@qaccountants.nl voor al je vragen of je sollicitatie.

Collega’s met verschillende achtergronden, leeftijden en elke persoonlijke identificatie en voorkeur verwelkomen wij graag!