Audit only

Dé betrouwbare partner voor de controle…en niets meer!

Q Controle is een nieuw concept specifiek voor accountants- en administratiekantoren. Q Controle biedt u de mogelijkheid de controle van het jaarverslag extern te laten verzorgen, zonder vaktechnische risico’s voor u en met behoud van uw adviesrol.

Hoe werkt Q Controle?

Als wij een samenwerking aangaan blijft u gewoon verantwoordelijk voor alle andere dienstverlening aan de klant. U wordt door ons voorafgaand aan de jaarrekeningbespreking voorzien van alle belangrijke informatie vanuit onze controle. De extern accountant gaat vervolgens samen met u het gesprek aan met de klant.

Met Q Controle heeft u dus een betrouwbare en loyale partner.

De medewerkers in onze controlepraktijk zijn gefocust op controle. Uitzondering hierop is Aad. Hij is zowel controlerend als ook adviserend accountant en fungeert binnen ons audit only concept als ‘smeerolie’ in de relatie tussen de controlerend accountant, de adviserend accountant / fiscalist en de klant. Met zijn ervaring kan hij zich als geen ander in elk van de betrokkenen verplaatsen en waarborgen dat de goede relatie tussen alle betrokkenen

Samenwerking zoals het hoort

Wij werken al jaren goed samen met andere kantoren. Vanuit onze lange termijn visie beseffen we heel goed dat samenwerking op lange termijn voor iedereen veel meer oplevert dan het binnenhalen van extra omzet op korte termijn. Wij doen de audit, niks meer en niks minder!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op met Roy of Aad. Of kijk hieronder voor verdere informatie over onze medewerkers.

Aad van der Burgh
Aad van der Burgh RA – Accountant / vennoot

Roy Gorter
Roy Gorter MSc RA – Accountant / vennoot

Gerard van Vuuren
Gerard van Vuuren – Registeraccountant

Dennis Ambrosius
Dennis Ambrosius – Registeraccountant

Joris Jans
Joris Jans AA – Accountant

Lianne Stoep
Lianne Stoep – Assistent accountant

Siebe Philips
Siebe Philips – Junior assistent-accountant

Guus Ebbers
Guus Ebbers – Junior Assistent-accountant

Hester Litjens
Hester Litjens – Junior Assistent-accountant