Audit only

Dé betrouwbare partner voor de controle… en niets meer!

Audit only is een concept, specifiek voor accountants- en administratiekantoren. Audit only biedt u de mogelijkheid de (wettelijke) controle van de jaarrekening extern te laten verzorgen, zonder vaktechnische risico’s voor u en met behoud van uw adviesrol.

HOE WERKT AUDIT ONLY?

Als wij een samenwerking aangaan blijft u gewoon verantwoordelijk voor alle andere dienstverlening aan de klant. U wordt door ons voorafgaand aan de jaarrekeningbespreking voorzien van alle belangrijke informatie vanuit onze controle. De extern accountant gaat vervolgens samen met u het gesprek aan met de klant.

MET AUDIT ONLY HEEFT U DUS EEN BETROUWBARE EN LOYALE PARTNER.

De medewerkers in onze controlepraktijk zijn gefocust op controle. Uitzondering hierop is Aad. Hij is zowel controlerend als ook adviserend accountant en fungeert binnen ons audit only concept als ‘smeerolie’ in de relatie tussen de controlerend accountant, de adviserend accountant / fiscalist en de klant. Met zijn ervaring kan hij zich als geen ander in elk van de betrokkenen verplaatsen en waarborgen dat de goede relatie tussen alle betrokkenen tot maximaal resultaat leidt.

SAMENWERKING ZOALS HET HOORT

Wij werken al jaren goed samen met andere kantoren. Vanuit onze lange termijn visie beseffen we heel goed dat samenwerking op lange termijn voor iedereen veel meer oplevert dan het binnenhalen van extra omzet op korte termijn. Wij doen de audit, niks meer en niks minder.

“Q is voor ons een zeer betrouwbare partner voor het verzorgen van de audits van onze klanten. We werken al jaren prettig samen en hebben heldere afspraken die goed worden nagekomen. Daarbij staat voor hen én ons de kwaliteit voorop, waardoor we de audits van onze klanten met veel vertrouwen kunnen uitbesteden.”

“Q Accountants vult op een heel prettige wijze voor ons de ruimte van de wettelijke controles in. Zo kunnen we onze klanten breed ‘helpen’ en adviseren én behouden wij de nauwe band met de klant. Een samenwerking tot tevredenheid van beide organisaties, maar belangrijker nog, ook van onze cliënten.”

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op met Roy of Aad. Of kijk hieronder voor verdere informatie over onze medewerkers.

Aad van der Burgh

RA – Accountant / vennoot

Roy Gorter

MSc RA – Accountant / vennoot

Gerard van Vuuren

Registeraccountant

Dennis Ambrosius

Registeraccountant

Joris Jans

AA – Accountant

Ilona van Koolwijk

Controleleider

Lianne Stoep

Controleleider

Guus Ebbers

Assistent accountant

Hester Litjens

Assistent accountant

Juley Bick

Controleleider